e-gelio.gr

Αυτά είναι τα ΘΕΤΙΚΑ και τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ του ξυρίσματος των γεννητικών σας οργάνων! Πρέπει να μάθεις γρήγορα…

0
166

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν σίγουρα πειραματιστεί με την συγκεκριμένη περιοχή.

Τι πρέπει να κάνετε και τι όχι;

Τα ΘΕΤΙΚΑ του ξυρίσματος του εφηβαίου είναι:
α)
Κάνει το πepς να φαίνεται μεγαλύτερο γιατί αποκαλύπτεται όλο του το μήκος,

β) Τό δέρμα θα είναι απάλό, λείο και so… smooth που θα ερεθίζεσαι (καυλώνεις) πιο εύκολα.
γ) Ο στοματικός έρωτας θα είναι πιο εύκολος για το άλλο σου Μισό γιατι όσο να’ναι το να βάζεις στο στόμα σου τρίχες δεν είναι και ότι καλύτερο!
δ) Είναι και θέμα υγειινής. Θα έιναι και πιο καθαρό και θα φαίνεται πιο καθαρό! Αυτό γιατι οι τρίχες συγκρατούν τον ιδρώτα ~> Υγρασία ~> Μικρόβια ~> Κακοσμία. Είναι η ίδια περίπτωση με τις μασχάλες, άλλοι τις ξυρίζουν και άλλοι όχι.

Τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ απο την άλλη είναι:
α) 
Κοψίματα! Όλοι τα μισούμε, έτσι δεν είναι; Ποιος θέλει να βλέπει αίμα στο Πολυτιμό του; Ειδικά οι όρχεις είναι και επικίνδυνη περιοχή. Το δέρμα στους όρχεις συστέλλεται και διαστέλλεται πολύ εύκολα. Άσε που μπορείς να κόψεις και κανα ….πολύτιμο… Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι!

β) Φαγούρα! Μέτα από μία ή δύο μέρες απόλαυσης αρχίζει το μαρτύριο. Οι τρίχες ξαναμεγαλώνουν. Μόνο που τώρα είναι κοφτερές και μυτερές. Θα αρχίζεις να ξύνεσαι και υπάρχει και ο κίνδυνος ερεθισμού. Αν ξυρίσεις και τους όρχεις θα σε πιάσει φαγούρα και ανάμεσα στα πόδια. Θα είσαι σε αναμένα κάρβουνα!
Αν είσαι μαζόχας μπορεί και να σ’αρέσει και απο τον ένα ερεθισμό να πάμε στον άλλο ερεθισμό (καύλα)! Δεν είναι κακό…
γ) Μοίαζει σίγουρα με μωράκι εκεί κάτω! Ειδικά στη χαλαρή κατάσταση (αν υπάρχει)!
δ) Αν είσαι πολύ τριχωτός (στήθος, πόδια, …) και αποφασίσεις να ξυρίσεις μόνο τις τρίχες του εφηβαίου θα φαίνεσαι αν μη τι άλλο, γελοίος!
ε) Στο σeX κατα την ώρα τις διεισδύσης πιθανόν να σε πιάσει φαγούρα. Αυτό ομώς μπορεί να σου γίνει φετίχ. Ποτέ δεν ξέρεις. Πολλοί τους αρέσει!

Μερικές Συμβουλές Ξυρίσματος Στο Εφηβαίο
1)
 Αν στο ξύρισμα είσαι προσεκτικός μία φορα στα γένια, τότε εδώ να είσαι 10 φορές.

2) Αν είναι να χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι τότε προτείνω να κάνεις ένα καλό ντους πρώτα, να ανοίξουν οι πόροι και να μαλακώσουν οι τρίχες.
3) Αν είναι να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρική ξυριστική μηχανή τότε καλύτερα να αποφύγεις το ντους. Η ηλεκ.μηχανή θέλει την τρίχα σκλήρή ώστε να φέρει αντίσταση και να σηκωθεί για να την κόψει καλύτερα και βαθύτερα.
4) Να βάλεις οπωσδήποτε after shave. Καλύτερη επίλογή ειναι gel μορφή γιατί σε liquid μπορεί και να τσούξει. Μετά το ξύρισμα αν κάνεις ένα ντους θα το νίωσεις πολυ περίεργα και διαφορετικά. Ενδέχεται πάλι να στούξει.
5) Οι όρχεις θέλουν μεγάλη προσοχή. Εγώ δεν εχω τολμήσει ποτέ να τους ξυρίσω παρα μόνο στην βάση τους. Εκει καλύτερα ψαλιδισέ τις τρίχες με ένα ψαλίδι. Με μεγάλη προσοχή!!! Γιατί το δέρμα στους όρχεις χαλαρώνει πολύ εύκολα. Μην τις κόβεις πάρα πολύ κοντές τις τρίχες εκεί γιατί μπορεί να είσαι απρόσεκτος και να κόψεις και δέρμα. Και οι όρχεις έχουν πάρα πολλά αιμοφόρα αγγεία εκεί. Μην μας μείνεις και στείρος!
6) Αν ξυρίζεις το εφηβαίο πολύ συχνά τότε το δέρμα θα σκληρήνει αρκετά και θα χάσει την μωρουδίστικη απαλότητά του.
7α) ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ.
Μπορείς να κάνεις σχέδια, π.χ.) σε σχήμα V ή να ξυρίσεις τις πάνω τρίχες και να ψαλιδίσεις ελαφρά τις κάτω (στη βάση του πέους). Ελευθέρωσε την κόμμωτικη σου τέχνη, κανείς δεν θα το μάθει!
Πιάσε το ψαλίδι, πίασε και το ξυράφι και μεγαλούργησε!
7β) Μία άλλη λύση είναι το trimming (δηλαδή να ψαλιδίσεις τις τρίχες στο εφηβαίο σε όποιο μήκος εσύ θα είσαι ικανοποιημένος -προτείνω να ψαλιδίσεις τους όρχεις πιο κοντά απ’ότι το υπόλοιπο εφηβαίο-) όπως σωστά σου πρότεινε ο jazzy_bb. Αποφεύγεις έτσι ερεθισμούς, φαγούρες και δείχνει το πέος μακρύτερο.
8) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!!! Σε 2 με 3 μήνες θα έχουν μεγαλώσει πάλι σχεδόν στο προηγούμενο τους μήκος.
Η κάθε τρίχα στο σώμα έχει έναν συγκεκριμένο κύκλο ζωής οπότε πέφτει και αντικαθίστανται από μία καινούρια. Όσες τρίχες πέφτουνε από το σώμα αλλές τόσες ξαναδημιουργούντε. Το συνειδητοποιούμε εύκολα αυτό από το μέγιστο μήκος μίας τρίχας- Τα μαλλιά (όπως και τα γένια) μακραίνουν μέχρι ένα σημείο.
Άλλος είναι ο κυκλος μίας τρίχας στα χέρια, άλλος είναι μίας τρίχας στο κεφάλι και άλλος είναι στο εφηβαίο. Μία τρίχα στο κεφάλι μεγαλώνει μέχρι να αντικατασταθεί για περίπου 4 με 5 χρόνια, ενώ στα χέρια είναι 2 με 3 εβδομάδες. Στο εφηβαίο είναι περίπου 2 με 4 μήνες.

Leave a reply

Αρέσει σε %d bloggers: