e-gelio.gr

Αν βλέπετε στην φωτογραφία ένα κοριτσάκι με τον παππού της κάνετε λάθος – Η αλήθεια θα σας σοκάρει

Στη φωτογραφία βλέπετε μια γυναίκα που φαίνεται να είναι έφηβη και ο άνδρας δίπλα της να είναι ο παππούς της…
0
67

Στη φωτογραφία βλέπετε μια γυναίκα που φαίνεται να είναι έφηβη και ο άνδρας δίπλα της να είναι ο παππούς της…

Το χάσμα των 27 χρόνων μεταξύ τους, έχει κάνει τους περισσότερους να πιστεύουν ότι δεν είναι ζευγάρι, αλλά παππούς και εγγονή.

Ο μηχανικός ανάπτυξης προϊόντων και φοιτητής της Νομικής Σχολής. Ρόμπερ Όουνερ, 54 χρονών, και το μοντέλο, Άντα Ολσέουσκα, 27 χρονών, από το Illinois, γνωρίστηκαν τον Μάρτιο του 2018, μέσα από ένα πόστ στο Facebook.

Την εποχή εκείνη ο Ρόμπερ είχε μόλις χωρίσει με την πρώτη σύζυγό του και ζούσε στην Ιντιάνα. Εκτός από την δουλειά, είχε αναπτύξει τα ταλέντα του ως καλλιτέχνης και εργαζόταν σε ένα νέο έργο που συνδυάζει τη φωτογραφία του με την ακρυλική ζωγραφική.

φαίνονται σαν παππούς με εγγονή αλλά δεν είναι

Η Άντα, μια ανύπαντρη μητέρα, αρχικά από το Bialystok της Πολωνίας, ζούσε στην πατρίδα του ζευγαριού και ψάχνε τους επερχόμενους καλλιτέχνες να εμφανιστούν ως μέρος της δουλειάς της σε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ο Ρόμπερτ απάντησε στην ανάρτησή στο Facebook και ταξίδεψε στο Σικάγο για να πάρει συνέντευξη και μετά από εβδομάδες μιλώντας στο διαδίκτυο τελικά συναντήθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και ερωτεύτηκαν.

«Η τελευταία δουλειά των καλλιτεχνικών μου δημιουργιών ενσωμάτωσε ζωντανά μοντέλα, όπου ζωφράφισα στο σώμα τους ενώ πόζαραν σε ένα σκηνικό δημιουργημένο από εμένα, φωτογράφισα το σύνολο, το εκτύπωσα σε ειδικές διαστάσεις και στη συνέχεια πρόσθεσα επιπλέον ακρυλικό χρώμα στην εικόνα. Αυτό λέω “BodyPaintArt”.

«Την εποχή εκείνη, η Άντα δούλευε για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό και είχε αρχίσει να κάνει συνεντεύξεις με τους καλλιτέχνες, τα μοντέλα και τους φωτογράφους του Facebook Live.

“Έτσι, έφτασα σε αυτήν και άρχισα να μιλάμε σε τακτική βάση για την τέχνη, τη μοντελοποίησή της και τη ζωή μας γενικά.

φωτογραφία με τον  Robert

«Δημιουργήσαμε μια ώρα και ημερομηνία για να έρθω στο Σικάγο για να κάνω τη συνέντευξη και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μαζί ένα BodyPaintArt μετά τη συνέντευξη και πώς λέει η παροιμία,« το υπόλοιπο είναι ιστορία ».

«Είχαμε μια άνετη χημεία μεταξύ μας, ήταν σαν να γνωριζόμασταν ο ένας με τον άλλον από πάντα».

Η Άντα, που είναι περίπου 1,50., λέει ότι η νεανική της εμφάνιση συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι πολύ νεώτερη από την πραγματικότητα και συχνά οδηγεί τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο Ρόμπερτ είναι ο παππούς της.

Η Άντα μιλάει για το πώς η οικογένειά της και οι ξένοι της αντέδρασαν στη σχέση της.

Φαίνεται 19χρονη έφηβη με την πρώτη ματιά και ο άνδρας δίπλα της ο παππούς της! Η αλήθεια όμως είναι ότι…

«Οι άνθρωποι που δεν μας γνωρίζουν, τους αρέσει να μας κρίνουν», είπε. «Είμαιν 1,50 και είμαι είκοσι επτά ετών. Φαίνομαι δεκαπέντε. Έτσι, από την άποψη των ανθρώπων, είμαι ανήλικη και τον θεωρούν παππού ή πατέρα.

«Αρχικά η μητέρα μου δεν της άρεσε το γεγονός ότι ήμουν με τον Ρόμπερτ. Έχει συνηθίσει, και αυτή είναι πολύ χαρούμενη για εμάς τώρα. Ειδικά τώρα, που γεννήθηκε το δεύτερο εγγόνι της, η Κόντι!

Πηγή 

Leave a reply

Αρέσει σε %d bloggers: